KVLV verrast in De Kringwinkel

Op zaterdag 19 oktober 2013 verrast KVLV, Vrouwen met vaart in De Kringwinkel. In meer dan 50 Kringwinkels verspreid over Vlaanderen zullen zo’n 100 KVLV-vrijwilligers demonstraties en workshops ‘Hippe etagères’ verzorgen, enkel en alleen met Kringwinkelmateriaal. Bezoekers van de ‘Dag van De Kringwinkel’ ontdekken er die dag hoe je van tweedehands porselein en servies stijlvolle etagères maakt.

KVLV verrast in De Kringwinkel’ wil mensen in de eerste plaats inspireren om spullen een tweede en derde leven te geven door er iets creatiefs mee te doen. Met deze actie trekt KVLV, Vrouwen met vaart de kaart van hergebruik en zet zich in om een ruim publiek enthousiast te maken voor een duurzame levensstijl.

Natuurlijk doet ook de Kringwinkel van Heverlee mee. Spring zeker eens binnen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.