Tweetmeetleuven @ M – Museum Leuven

Tweetmeetleuven is een forum dat mensen uit het Leuvense met interesse voor social media (of toepassingen ervan) met elkaar in contact brengt. Onder het label Tweetmeetleuven worden verschillende activiteiten georganiseerd waar enerzijds interessante presentaties gebracht worden en waar bovendien voldoende gelegenheid tot netwerking is.

M – Museum Leuven nodigt Tweetmeetleuven uit naar aanleiding van de vernissage van de tentoonstelling Michiel Coxcie in M op woensdag 30 oktober. Op het programma staan eerst enkele interessante presentaties over het gebruik van social media voor culturele activiteiten. Nadien kunnen de deelnemers aansluiten bij de vernissage en een bezoek brengen aan de tentoonstelling.

Deze gratis activiteit staat open voor alle geïnteresseerden, mits aanmelding vooraf op tweetmeetleuvenm.eventbrite.com

Deze nieuwe Tweetmeetleuven activiteit is een leuke gelegenheid om personen met interesse/passie voor social media en bovendien met een band met Leuven te ontmoeten en bovendien nog een interessante tentoonstelling te bezoeken.

Bookmark and Share

Er zijn 4 reacties op “Tweetmeetleuven @ M – Museum Leuven”

Geeraerts Hugo
(on oktober 19th, 2013 at 14:23)

Hoe laat?

 
Nadia
(on oktober 20th, 2013 at 7:02)

Even melden dat de link (eventbrite) niet werkt.

 
Geert
(on oktober 20th, 2013 at 16:21)

De zichtbare URL http://tweetmeetleuvenm.eventbrite.com lijkt te werken (even copy&paste’n).

 
Bruno
(on oktober 20th, 2013 at 18:34)

Hugo, het begint om 19u.

Nadia, bij mij lijkt de link te werken, misschien waren er tijdelijk problemen bij eventbrite. Geef je nog een seintje indien het nog steeds niet werkt bij jou ?