Vierde editie van de Grote Verkeersquiz

De Grote Verkeersquiz is in 2013 aan zijn vierde editie toe. Deze online wedstrijd zet tijdens de maand oktober weggebruikers op een speelse en interactieve manier aan tot verkeersveiliger gedrag.

Net zoals vorig jaar presenteren Frieda Van Wijck en Tom De Cock (MNM) de quiz en treden zij op als de ‘gezichten’ van de campagne. Maar dit jaar gaat de wedstrijd nog een stapje verder.

De Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) stelde een dreamteam samen van 5 bekendegezichten die elk hun provincie vertegenwoordigen in de strijd voor de verkeersveiligste provincie. Welke provincie kent zijn verkeerscode? In welke provincie kijk je beter uit je doppen? Als ambassadeur motiveren zij zoveel mogelijk deelnemers en hopen uiteraard op een zo hoog mogelijk score op de Grote Verkeersquiz.

De 5 gezichten zijn:

  • Regi – Limburg
  • Elodie Ouedraogo uit Leuven – Vlaams Brabant
  • Pascale Platel – Oost-Vlaanderen
  • Axel Daeseleire – Antwerpen
  • Gunter Lamoot – West-Vlaanderen

Ter ondersteuning wordt oktober verkeersmaand op MNM. De zender brengt de verkeerssituatie in Vlaanderen op een leuke manier in kaart en brengt verkeersveiligheid onder de aandacht. Van 21 oktober tot en met 25 oktober toert MNM doorheen Vlaanderen en wordt er live-radio gemaakt van 16u tot 19u. Tijdens de uitzending wordt de verkeerssituatie in de provincie onder de loep genomen samen met de ambassadeur van de provincie.

Op maandag 21 oktober staat MNM samen met Elodie Ouedraogo op het Martelarenplein in Leuven!

Quiz mee! Of volg de laatste stand van zaken op Facebook of Twitter!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.