Foto Gamma Leuven : EXPO 2013

Op 23, 24 en 30 november en 1 december houdt Foto Gamma Leuven haar jaarlijkse Expo. Zowel tentoonstelling van prints als digitale projecties. Zowel natuur-, architectuur, macro-, als model-, straat- en concertfotografie komen in de club aan bod.

Vernissage op vrijdag 22 november.

Voor de liefhebbers van modelfotografie opent de fotoclub haar totaal vernieuwde studio en kan er vrij geshoot worden met model. Tijdens de vernissage kan dit laatste niet om organisatorische redenen.

De club is al meer dan 100 jaar een vaste waarde in de regio. Een bezoekje aan hun tentoonstelling is zeker de moeite waard. En wil je de clubgeest eens opsnuiven? Ook dat kan elke donderdagavond.

Meer info op www.fotogamma.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.