100 Veto’s voor N-VA

Wij lezen Veto niet,” dat was de reactie van N-VA-hoofdkwartier na de uitspraken van N-VA-kamerlid Siegfried Bracke in Veto.

Daar konden de redactie en alle medewerkers van Veto, uiteraard niet mee lachen Veto vindt het niet kunnen dat de N-VA denigrerend doet over het studentenblad. Veto is een krant die volledig op vrijwilligers draait (op één voltijdswerkende halftijdsbetaalde stafmedewerker na). Studenten die zich belangeloos inzetten om er elke week voor te zorgen dat het weekblad goede artikels, goede cartoons en goede foto’s bevat.

Veto wil daar niet per sé erkenning voor krijgen, maar er miskenning voor krijgen, vinden zij een brug te ver. Veto doet alleen maar haar (vrijwilligers)werk. In dit geval: transcriberen wat meneer Bracke heeft gezegd.

Om ervoor te zorgen dat N-VA de Veto wél leest, zullen de Veto-medewerkers vanmiddag om 15 uur naar het N-VA-hoofdkwartier in de Koningsstraat in Brussel gaan met 100 Veto’s, de ze gerust willen voorlezen. De pdf staat trouwens integraal online en via Facebook worden de lezers constant op de hoogte gehouden van de (studenten)actualiteit.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.