STRAK studentenradio vandaag en morgen tijdens 24 Urenloop

Op dinsdag 22 en woensdag 23 oktober 2013 is het weer tijd voor de 24 Urenloop te Leuven! Net zoals vorig jaar zal de Leuvense studentenradio STRAKfm live verslag uitbrengen van deze wedstrijd. Dit jaar is het een speciale editie voor de studentenradio STRAK, zij viert immers haar eerste verjaardag! Exact een jaar geleden zond STRAK voor de allereerste keer uit.

Dit jaar zullen de medewerkers van STRAK opnieuw 24 uur lang de hardste scores, de tofste nieuwtjes en de beste deuntjes uitzenden op 90.6 FM én op de livestream op http://strak.fm. Voor de gelegenheid staat een mobiele studio opgesteld naast de atletiekpiste in het sportcentrum. STRAK brengt de meest accurate en interessante info vanaf de eerste rij! De studio staat van dinsdag 19.00u tot woensdag 21.00u aan de ingang van het het Universitair Sportcentrum (Tervuursevest 101, 3001 Heverlee).

STRAK is van en voor de studenten. Vrijwilligers uit alle kringen maken radio, live of via reportages op internet en sociale media. Allerlei activiteiten worden gecoverd, van de 24 urenloop tot de Beiaardcantus in 2014. De KUL en de VRT scharen zich mee achter het project met middelen, know-how en praktische ondersteuning.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “STRAK studentenradio vandaag en morgen tijdens 24 Urenloop”

Thomas
(on oktober 24th, 2013 at 19:52)

Wordt er een beiaardcantus gedaan in 2014 dan?