Op reis met Fred en de Wolk – een expo van Tom Schamp in M

Fred is een hond. Hij is bevriend met Wolk. Als de wind blaast, vertrekt Wolk op reis. En natuurlijk gaat Fred mee… Na hun avonturen in het bekroonde eerste lezers-boek Fred en de Wolk, gaan Fred en de Wolk op reis in M.

Van 27 oktober t.e.m. 16 februari 2014 loopt in de antichambre van M een kleurrijke expo op maat van jonge kinderen. Centraal staan de verrassende illustraties van bekroond illustrator Tom Schamp. De expo in de antichambre is gratis.

Daarnaast is er met Fred en Wolk ook een speciaal gezinsparcours op maat van kinderen van 4 tot 8 jaar. Je gaat Fred en zijn vriendje Wolk achterna op reis langs de kunstwerken van de M-collectie. In je knapzak zitten 8 speuropdrachten, die je samen met hen oplost. Je knapzak ontleen je gratis na reservatie aan het onthaal van M.

Praktisch
Gratis voor kinderen onder 13 jaar
Tickets en info: www.mleuven.be | reservatie via bezoekm@leuven.be of 016 27 29 29

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.