Hiphopcafé 4 Elementz presents: CITYSCAPE VI

Op donderdag 7 november van 18.30 tot 1.00u organiseert vzw Straatrijk het evenement ‘Cityscape VI’ in Jeugdcentrum Vleugel F – Brusselsestraat 61A.

Cityscape is ondertussen aan de zesde editie toe. Deze keer wordt teruggegrepen naar de gekende formule, met optredens, open mic en een breakdance cypher. Optredens zijn er van Stikstof (jonge, talentvolle groep uit Brussel die bezig zijn aan een eerste cd), Dyna Dee (gevestigde waarde in de scene die binnenkort zijn eerste solo-EP ‘Straffe Toebak’ op de wereld loslaat) en Shockproof (Mechelse legend die net zijn album ‘Versterking’ heeft gereleased). Nadien staat een open mic gepland met de ondertussen overal bekende DJ Dysfunkshunal, die ondertussen als een ‘resident’ kan beschouwd worden! Hij sluit ook af met de beste hiphopschijven, van oldskool tot newskool.

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.