Toneel4 met tragi-komedie “De lange nasleep van een korte mededeling”

Toneel4 begint op 15 november met het nieuwe toneelseizoen met de tragi-komedie “De lange nasleep van een korte mededeling”. An Evrard, Bert Mercelis, Rudy Mensaert en Bart Sahuc geven in dit toneelstuk het beste van zichzelf in een regie van Luc Vloeberghs en Dina De Cuyper.

Geluk is iets dat hij bij anderen ziet. Zelf is hij niet gelukkig. Daarom denkt Jon eraan om weg te gaan. Hij vertelt het zijn vriendin Louise, die de mededeling onmiddellijk doorbrieft aan Sjon en Johan. Waarna er grote onrust ontstaat bij het drietal. Onder de woorden smeulen de emoties. Mensen die het liefst alles bij het oude houden, daarover gaat het – en over de gevolgen die de beslissing van een enkeling voor de groep kan hebben.

“De lange nasleep van een korte medeling” leverde de auteur, Magne van den Berg, de H.G. Van der Vies prijs op.

Leven in Leuven mag 1 duoticket weggeven voor een voorstelling van “De lange nasleep van een korte mededeling”. Ge├»nteresseerd? Laat als eerste je naam en gsmnummer weten via het contactformulier!

  • Je kan je plaatsen reserveren op de website van Toneel4
  • Voorstellingen op vrijdag 15, zaterdag 16, donderdag 21, vrijdag 22 en zaterdag 23 november 2013, telkens om 20:00
  • Locatie: Ons Huis, Goudsbloemstraat 28, Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.