Benefietactie Fifty One Club Leuven ten voordele van ‘Het Huis-Leuven’

Het eindejaar nadert. Een tijd van huiselijke gezelligheid en warmte. Maar voor kinderen die het slachtoffer zijn van een (v)echtscheiding is dit niet altijd vanzelfsprekend. Het Huis-Leuven probeert hierop een antwoord te bieden. Bij problematische echtscheidingen ondersteunt en begeleidt het Huis-Leuven contacten tussen kinderen en (groot)ouders in opdracht van de rechtbanken.

Het initiatief van het Huis-Leuven wordt niet gesubsidieerd en is bijgevolg afhankelijk van donaties en sponsoring. Daarom wil Fifty One Club Leuven zich inzetten voor dit initiatief.

Op zaterdag 23 en zondag 24 november 2013 organiseert Fifty One Club Leuven een Herfstdegustatie ten voordele van Het Huis-Leuven.

Tijdens deze degustatiedagen kan je proeven van een exclusieve selectie van 6 verschillende Champagnes en 4 Italiaanse wijnen, geserveerd met aangepaste gastronomische gerechten. Dit evenement vindt plaats in de Salons Lassaut (Kortrijksebaan, 75 3220 Holsbeek). De eigenaars van de Champagnehuizen zullen aanwezig zijn op de degustatiedagen.

Inschrijven kan via www.focleuven.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.