Themadag geluidsnormen & gehoorbescherming in Het Depot

In samenwerking met de Provincie Vlaams-Brabant organiseert het Depot een themadag rond geluidsnormen en gehoorbescherming. Het thema en de wetgeving terzake deden, niet alleen in Leuven, heel wat stof opwaaien. Het is een thema dat iedereen aanbelangt, van muzikant tot horeca-uitbater, en van politicus tot organisator van optredens. Maar lang niet alle actoren in de discussie beschikken over dezelfde kennis ter zake.

Die kennis, zowel over decibels als over de wetgeving zelf willen de organisatoren op 26 november bijspijkeren met een aantal workshops overdag.
‘s Avonds komen alle actoren aan bod in een panelgesprek: geluidstechnici, front of house mixers, concertorganisatoren, muzikanten, DJ’s, beleidsmakers, het departement Leefmilieu, Natuur en Energie.

Deze sprekers worden in een eerste ronde per twee aan tafel gezet voor een panelgesprek waarbij ze hun kant van het verhaal en hun mening over een aantal zaken kunnen kaderen zonder al te veel discussie. In een tweede ronde wordt op meer klassieke wijze gedebatteerd tussen een aantal van deze gasten rond een aantal heel concrete zaken en problemen bij de uitvoering van de wetgeving.

Reeds bevestigde gasten zijn moderator Jan Pauly (Poppunt, Stubru), Mohamed Ridouani (Leuvens Schepen van o.a. Leefmilieu), Jeroen Vereecke (Rococo & Boomtown), Jimmy Dewit (Bobby Ewing/Discobar Galaxy), Michael Shack (Drummer bij o.a. Netsky), Gilke Pee (Departement LNE), Bert Van Roy (geluidstechniek FOH bij o.a. Daan), Ives Mergaerts (Kick APS).

Wil je meer weten over de workshops? Hou dan zeker de website  van het Depot in de gaten.

Praktisch
Het Depot | Martelarenplein 12
26 november 2013 workshops vanaf 15.00u | Debat 20.00u
GRATIS

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.