Heilig Hart ziekenhuis opent nieuw fertiliteitscentrum

Deze vrijdag 8 november 2013 opent het Regionaal ziekenhuis Heilig Hart Leuven een nieuw fertiliteitscentrum. Al sinds 1984 is de ‘Unit voor Reproductieve Geneeskunde‘ (URG) actief en vanaf 2 september 2013 werd het nieuwe centrum in dienst genomen.

Het nieuwe centrum werd gebouwd volgens de nieuwste inzichten en technologische hoogstandjes: luchtdichte wanden en speciale filtersystemen om de strengste eisen qua luchtkwaliteit te halen in het embryologielabo, een bewakingssysteem dat let op de ideale omstandigheden (temperatuur, luchtsamenstelling,..) en een intieme sfeer voor patiënten en bezoekers in de consultatieruimtes. Het centrum ontwikkelde in de loop der jaren ook allerlei verbeterde technieken om patiënten te onderzoeken en behandelen.

Meer informatie:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.