Vierde Klimaatforum maakt een evaluatie van één jaar Leuven Klimaatneutraal

Op zaterdag 16 november vindt in M de vierde editie van het Leuvens Klimaatforum plaats. Het Leuvense middenveld organiseert een debat met als thema:“Leuven Klimaatneutraal 2030: een kritische evaluatie”.

Meer dan twee jaar nadat het Leuvense stadsbestuur zich ertoe verbond om klimaatneutraal te worden tegen 2030 dringt een evaluatie zich op. Waar staan we vandaag? Hoe blikken we terug op de afgelegde weg? Welke aandachtspunten zijn er voor morgen? Met ondermeer Mohamed Ridouani, schepen voor milieu en duurzame ontwikkeling, Anneleen Kenis, auteur van het boek “De mythe van de groene economie” en Jef Peeters, co-auteur van ‘Een veerkrachtige samenleving’ en actief in de thematische cel ‘participatie’.

Het debat wordt in goede banen geleid door Katrien Boon, redacteur en reporter bij VRT en StuBru.

Het vierde Leuvens Klimaatforum gaat om 14u van start in M en sluit af om 16u30 met een gezellige receptie.

Het Leuvens klimaatforum wordt georganiseerd door een alliantie van een twintigtal Leuvense middenveldsorganisaties, waaronder Voedselteams, Dialoog, Climaxi, Eva, Vormingplus, ACW, ABVV en andere. Voor de organisatie van dit forum werken zij voor het derde jaar op rij samen met het Leuvens Cultuurcentrum 30CC.

Deze activiteit maakt deel uit van de derde editie van de Leuvense Klimaatweek (6 t.a.m, 17 november). Meer info: www.leuvenseklimaatweek.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.