19de editie van het Internationaal Kortfilmfestival Leuven

Dit jaar wordt de 19de editie van het Internationaal Kortfilmfestival Leuven georganiseerd. Het festival loopt van vrijdag 29 november tot en met zaterdag 7 december 2013. Afgezien van de openingsavond in de Kinepolis, worden alle films getoond in het Kunstencentrum STUK in de Naamsestraat. Tickets koop je best op voorhand online. Tijdens het Internationaal Kortfilmfestival Leuven wordt het STUK-café omgevormd tot een festivalcafé met soep, broodjes, pasta en stoofpotjes. Elke festivalavond kan je ook proeven van een selectie jenevers in de jeneverbar op het binnenplein. Het slotfeest gaat door in het STUK-café/festivalcafé op zaterdag 7 december vanaf 23:00!

Het uitgebreide programma van het Internatonaal Kortfilmfestival Leuven bestaat uit:

 • De Vlaamse competitie voor fictiefilms
 • De Vlaamse competitie voor animatiefilms
 • A history of Belgian cinema
 • Artist in focus: Sahim Omar Kalifa
 • Europe in shorts
 • Animation nations
 • Norsk kort
 • Oscar shorts
 • Kortfilms voor kinderen
 • The Labo
 • All about sex
 • Special Columbia University

Meer informatie:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.