Stuk Kapucijnenvoer volledig afgesloten van 18 november tot eind maart 2014

Vanaf maandag 18 november 2013 wordt in de Kapucijnenvoer de nieuwe open Voer aangesloten op de bestaande ondergrondse Voer. Tegelijkertijd vinden rioleringswerken plaats. Tijdens deze werken wordt het stuk van de Kapucijnenvoer tussen de Tervuursevest en het kruispunt Bankstraat/Janseniusstraat (het kruispunt zelf niet inbegrepen) volledig afgesloten voor alle verkeer. Dat zal vermoedelijk zo zijn tot eind maart 2014.

Verkeer in de richting van de stad, kan via de Tervuursevest, de Tervuursestraat, de Sint- Hubertusstraat, het Sint-Jacobsplein, de Biezenstraat en de Kapucijnenvoer rijden. Om de stad uit te rijden, wordt het doorgaand verkeer vanaf de Kapucijnenvoer afgeleid naar de Brusselsestraat en de Brusselsepoort.

Het stuk van de Kapucijnenvoer dat wordt afgesloten:

View Larger Map

Meer info:

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.