Zevende editie van Brocanterie Indoor op zondag 8 december

Op zondag 8 december 2013 vindt de zevende editie van de (Kerst-) Brocanterie Indoor plaats in de Brabanthal. Deze Kerst-editie van de “Brocanterie Indoor” is de winterversie van de rommelmarkten die nu al verschillende jaren georganiseerd worden tijdens de zomermaanden in en rond Leuven.

De 120 standhouders bestaan uit particulieren, hobbyisten, verzamelaars en professionals, waardoor een grote diversiteit aan artikelen gegarandeerd is. Tweedehandsspullen, artisanale creaties, brocante en antiek, stock-en eindereeksverkopen, verzamelobjecten, vintage en retrospullen… In de grote verwarmde Brabanthal is er een gezellige en gemoedelijke “kerst”-sfeer voorzien. U vindt er ook nog een aangename cafetaria waar u terecht kan voor een drankje en een uitgebreide keuze van snacks. Het openbaar vervoer (De Lijn – bus nr 630) zorgt om het uur voor een vlotte verbinding de ganse dag van- en terug naar het station.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.