Symposium ‘Iedereen mobiel’ op vrijdag 13 december

Op vrijdag 13 december 2013 organiseert Iedereen mobiel een symposium in Leuven.

Nieuwkomers, rolstoelgebruikers en vele anderen hebben vaak maar een beperkte toegang tot vervoersmiddelen. Hoe maken we van mobiliteit een recht voor iedereen? Tijdens het symposium wordt gezocht naar antwoorden via workshops en debatten.

Het symposium is gratis en snelle beslissers mogen rekenen op een map vol mobiliteitsinspiratie samengesteld door het Europese project Together on the Move. Wacht niet te lang, want er zijn maar 100 plaatsen beschikbaar!

  • Tijdstip: vrijdag 13 december 2013. Onthaal vanaf 9:15 en slot om 12:30.
  • Locatie: Provinciehuis Vlaams-Brabant, Provincieplein 1 te Leuven
  • Je kan je gratis inschrijven op de website van Iedereen Mobiel
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.