Dertigste boekenverkoop Universiteitsbibliotheek Leuven

De Leuvense Universiteitsbibliotheek organiseert op 27 en 28 november haar jaarlijkse boekenverkoop. Uit de vele grote en kleine schenkingen worden de dubbele exemplaren zorgvuldig geselecteerd om ze te verkopen aan echte boekenliefhebbers.

Meer dan 20.000 boeken uit alle domeinen van wetenschap en cultuur liggen in de Universiteitshal op een geïnteresseerde lezer te wachten. De boeken zijn geordend per vakgebied en het aanbod bestaat zowel uit oude drukken als uit werken uit de negentiende tot eenentwintigste eeuw. Alle boeken zijn geprijsd en de betaling gebeurt uitsluitend contant. Op de tweede koopdag kan men boeken kopen met een korting van 40%. Met de opbrengst van deze jaarlijkse verkoop worden bijzondere boeken aangekocht om de erfgoedcollecties van de Universiteitsbibliotheek te verrijken.

Praktisch
27 en 28 november, 9-19u
Museumzaal, Universiteitshallen
Naamsestraat 22, Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.