Leuvense studenten fuiven voor het goede doel

De Algemene Vergadering van de Leuvense studentenkoepel LOKO heeft besloten om de potentiële winst van LOKOmotion te schenken aan Haiyan 21-21. De KU Leuven zal dit bedrag nog verdubbelen. Je kan volgende week donderdag 28 november dus fuiven voor het goede doel.

De gebeurtenissen in de Filipijnen laten ook de Leuvense studenten niet koud. “Er wordt 500 euro vrijgemaakt om de mensen daar te steunen, en daarbovenop de winst van LOKOmotion“, legt LOKO-voorzitter Rien Hoeyberghs uit. “De KU Leuven verdubbelt het bedrag van elke actie die aan de universiteit wordt ondernomen, daarom lijkt LOKOmotion ons de ideale gelegenheid om aan een mooie som te komen.

LOKOmotion is een legendarisch fuifconcept. Al jaren worden er op een donderdag in november heel wat fuifzalen ondergedompeld in een unieke sfeer. “Dit jaar zijn er zeven fuifzalen waar je voor de totaalprijs van 5 euro toegang tot hebt“, vertelt Toon Huls, activiteitencoördinator bij LOKO. “Elke zaal heeft zijn eigen thema, zoals festival, club of pop. Voor dat laatste komt 2Fabiola naar Alma 2“, legt Huls uit.

LOKOmotion vindt plaats op donderdag 28 november in het centrum van Leuven. Naast 2Fabiola prijken ook o.m. Yellow Claw, Lisa Smolders en Yves Segers op de affiche. Op Facebook staan alvast 2.500 studenten op aanwezig. Zij mogen volgende week dus een extra pintje drinken voor het goede doel.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.