Dag van de Kunstuitleen

Op zaterdag 23 november tussen 10 en 17 uur organiseert Kunst in Huis in haar filiaal in Leuven de Dag van de Kunstuitleen. Kunst in Huis wil iedereen in contact brengen met kunst door kunstwerken te verhuren tegen democratische prijzen en kunstenaars uit Vlaanderen de kans te geven om met hun werk naar buiten te komen.

3 exposities van 3 kunstenaars in 3 filialen
Sabine Steels, directeur van Kunst in Huis legt uit wat er op de dag van de kunstuitleen te beleven valt: “Kunst in Huis heeft een ruime en diverse collectie van 5000 kunstwerken van meer dan 500 kunstenaars. In onze filialen zetten wij nu het werk van 3 nieuwe kunstenaars in de kijker: in Antwerpen beeldhouwster Tamara Van San, in Gent illustrator Korneel Detailleur en in Leuven fotografe Michelle Elsen. Iedereen kan op de Dag van de Kunstuitleen uitzonderlijk gratis (-€25) inschrijven en meteen met een kunstwerk naar huis gaan.

Praktisch
Zaterdag 23 november van 10 tot 17 uur
Kunst in Huis Leuven, Rijschoolstraat 4
www.kunstinhuis.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.