Coffee Cafe

Op een regenachtige woensdagnamiddag gingen we schuilen bij het knusse koffiezaakje: Coffee Cafe.

Het ziet er heel gezellig uit door de groene en roze kussens die op de stoeltjes liggen maar ook de verse bloemen en leuke decoratie zorgen voor een toffe sfeer.

Na de uitgebreide kaart gelezen te hebben, bestelden we een Café Latte, Oreodrink en een brownie.
De vriendelijke ober bracht onze bestelling gauw waardoor we direct van onze warme dranken konden genieten. De Oreodrink is een tas warme melk met onderin gestampte Oreo’s met daarbovenop een flinke toef slagroom, De Café Latte was precies zoals hij moet zijn en onze lekkere brownie was binnen no-time op, niet omdat hij klein was, integendeel, maar gewoon omdat hij zo goed smaakte! We kregen er ieder nog een klein stukje cake bij geserveerd.

Het was dus een goede (en zeker geen dure) schuilplaats!


Zoals je ziet zijn er nog tal van andere lekkernijen!

Praktisch
Coffee Cafe Leuven
Tiensestraat 18, 3000 Leuven
016 29 28 00
https://www.facebook.com/pages/Coffee-Caf%C3%A9-Leuven/350099641759556

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Leuvenlicious.

Bookmark and Share

Er zijn 3 reacties op “Coffee Cafe”

Anoniem
(on mei 8th, 2014 at 13:11)

Coffee Cafe is dé koffiezaak in Leuven en omstreken. Na een eerste vestiging in Hasselt, is het in Leuven ook een groot succes aan het worden. Je kan er op elk moment van de dag terecht voor iets lekkers en de bediening gebeurt altijd op een vriendelijke en enthousiaste wijze (iets wat tegenwoordig niet meer als vanzelfsprekend wordt beschouwd). Het is er steeds gezellig en de inkleding varieert van seizoen tot seizoen (met o.a. halloween, pasen, kerst, etc.), waardoor er steeds iets nieuws op te merken is. Bij de inrichting werd er duidelijk aandacht besteed aan de details: oude koffiemolens aan de muur, koffiekopjes als lampen op het plafond, enzovoort.

Mijn voorkeur gaat uit naar de koffie: latte macchiato, kannaccino, lungo,… Ook de verse thee kan mij bekoren. Probeer bij hogere temperaturen zeker de home made iced tea’ en de ice coffee. Voor de zoetebekken onder ons wordt er steeds iets lekkers voorzien: versgebakken muffins in duizend-en-één varianten, (oreo)cheesecake, speculaastaart, frangipanetaart, appel/notentaart,… voor ieder wat wils!

Voor degenen die deze gezellige zaak nog niet hebben uitgetest… haast jullie naar Coffee Cafe!

 
Leuvense postkaartjes met betekenis « Leven in Leuven
(on augustus 29th, 2014 at 8:14)

[…] Coffee Café (Tiensestraat 18) […]

 
Khim Gurung
(on mei 5th, 2016 at 14:14)

Geachte,
Ik ben uw Coffee Café klant in Leuven. Ik heb geen commentaren over uw zak. Ik heb een vriendelijke vraagje. Ik heb uw e-mailadres op uw website niet gevonden, daardoor via post reactie gebruikt.
Ik hoor van iemand dat uw Coffee Café wil overnemen. Als niet juist is, neemt u me niet kwalijk alstublieft.
Als u wilt eens bespreken, kunnen we een afspraak maken.
Mijn dicht bij vriend die Pas vit broodjes zak is uw buur Nr 14.

Met vriendelijke groeten
Khim Gurung