Beersmans en Monserez in première

Beersmans en Monserez zijn theatermakers wiens namen jullie ongetwijfeld bekend in de oren klinken. Steven Beersmans werkte als acteur en maker samen met Kopergietery, fABULEUS, Studio Orka, Het Paleis, … Koen Monserez was op televisie onder andere te zien in Thuis, Heterdaad, Flikken, Witse en Aspe. Hij werkte als acteur vooral met Ensemble Leporello en regisseerde de productie ‘A Sleeping Elephant’ bij KVS.

Deze heren zijn neofieten in de humor, maar oude rotten in het theatervak. Voortaan gaan zij als ‘Beersmans en Monserez’ door het leven en willen zij met hun eerste avondvullende show terug naar de tijd van voor het uitvinden van de stand-up comedy. Met de grote Toon Hermans als inspiratiebron brengen ze een sprankelende avond voor een breed publiek. Swing is the thing! Dansen met twee kapstokken als Gene Kelly in de plassen. Denk aan de tijd van de revues, de menselijke piramides, de vaudeville en de eerste one-manshows. Tegelijk krijgt ook de waanzinnige humor van Monty Python en The League of Gentlemen een plaats in de show.

In Leuven vallen de heren te bewonderen op volgende tijdstippen:

  • 4 december 2013 20u LEUVEN 30CC/Wagehuys Av-première
  • 6 december 2013 20u  LEUVEN 30CC/Wagehuys Première
  • 7 december 2013 20u LEUVEN 30CC/Wagehuys Première
  • 8 december 2013 15u LEUVEN 30CC/Wagehuys Première
Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Beersmans en Monserez in première”

30CC
(on december 4th, 2013 at 12:10)

Op 8/12 spelen de here om 15u, niet om 20u.
Er zijn nog tickets voor deze namiddagvoorstelling!