Boekvoorstelling & signeersessie Erwin Claes

Op zaterdag 7 december 2013 stelt Leuvens jeugdauteur Erwin Claes zijn nieuwste boek voor in de Standaard Boekhandel in de Diestsestraat. ‘De Lima-Express’ is het derde deel in de reeks De Zwarte Adem.

Wanneer terroristen een spectaculaire gijzelingsactie op touw zetten in een oud palazzo in Venetië, houdt de hele wereld vol afschuw de adem in. Als blijkt dat een klasgroep uit Vordersteen, met onder meer Vigo, Karen en Linus, zich onder de gegijzelden bevindt, wordt hoofdinspecteur O’Quin in allerijl naar de dogestad gestuurd. Hij zit met de handen in het haar, want er zijn meer vragen dan antwoorden. Was het wel toeval dat de drie tieners met hun klas in het palazzo waren op het moment van de gijzeling? Welke verband is er met de verdwijning, vele jaren geleden, van Karens vader? En vooral, wat heeft de gijzeling te maken met de Zwarte Adem ?…

Programma

  • 16u : inleiding door Rik Peters, redacteur bij Clavis Uitgeverij
  • 16u20 : voorstelling van het boek door Erwin Claes
  • 16u45 : start receptie en signeersessie
Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.