Benefiet voor Haiyan 21-21

Slagerij De Kapblok uit Heverlee en Café ’t Werrek uit Wijgmaal organiseren een culinaire barbecue ten voordele van Haiyan 21-21 op woensdag 4 december van 17.00 tot 21.00 uur in de cafetaria van SPIT (IJzerenmolenstraat 4, 3001 Leuven). Met deze benefietactie hopen ze € 5.000 in te zamelen voor noodhulp aan de Filipijnen.

Meer dan 11 miljoen Filipino’s, waarvan 40 % kinderen, zijn getroffen door de tyfoon Haiyan die op 8 november over de Filipijnen raasde. Het was een van de ergste orkanen ooit geregistreerd, met een dramatische impact op de bevolking.

Na de ramp lanceerde het Belgisch Consortium voor Noodhulpsituaties de actie Haiyan 21-21. Het Consortium bestaat uit Caritas International, Handicap International, Dokters van de Wereld, Oxfam-Solidariteit en Unicef België. Deze organisaties zijn aanwezig op het terrein en bundelen hun krachten om de slachtoffers van de tyfoon het meest effectief te helpen.

Prijzen – inschrijven
Volwassenen betalen € 25 (€ 20 steun), kinderen van 4 tot 12 betalen € 10 (€ 8 steun), kinderen jonger dan 4 eten gratis. Inschrijven kan op www.kapblok.be of haiyan@kapblok.be. Steunen kan via deze link.

Een overzicht van alle Leuvense acties voor Haiyan.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.