A Hero’s Tale – Arenbergorkest

Op 12 december brengt het Arenbergorkest onder muzikale leiding van Roel Willems ‘A Hero’s Tale’.

Voor dit concert werkte het Arenbergorkest samen met de Leuvense stadssopraan Noémie Schellens. Samen met haar brengen zij voor de eerste maal de symfonische versie van het stadslied ‘O Leuven’. Naast dit brengt het orkest haar gekende mengeling van bekende klassieke muziek en hedendaagse filmmuziek, met onder andere de themamuziek uit The Dark Knight Rises en The Hobbit, het nog nooit gebrachte Prevailing Hero van P. Timofeyev en Egmont, Op. 84 van L. van Beethoven, waarvan het Arenbergorkest niet enkel de wereldbekende ouverture zal brengen, maar ook vier andere delen. Dit alles wordt van commentaar voorzien door Kobe Baeyens.

Het concert vindt plaats op donderdag 12 december om 20u in Aula Pieter De Somer (Charles Deberiotstraat 24, Leuven). Deuren openen om 19.30u. Kaarten zijn verkrijgbaar in voorverkoop bij de leden of op de website. Kaarten kosten 5 euro voor studenten en -18-jarigen (één euro korting voor houders van een cultuurkaart) en 7 euro voor niet-studenten. Aan de kassa zijn de kaarten één euro duurder.

Na afloop kan je nagenieten van het concert op de gratis receptie.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.