Nieuwe juwelenzaak in Leuven

Trouwe bezoekers van de Parijsstraat hebben het ongetwijfeld al gemerkt, sinds begin oktober is er een nieuwe zaak in deze gezellige straat bijgekomen.

LASSO is de zaak van  juweelontwerpsters Sanne Trekker & Sofie Demaret en biedt een voor Leuven unieke combinatie van winkel, galerij en atelier. LASSO richt zich op mensen die geboeid zijn door juwelen in de ruime betekenis van het woord. Zowel drager als schenker of gewoon liefhebber komen aan hun trekken. De klanten kunnen in een ongedwongen sfeer snuisteren, terwijl er in het atelier gewerkt wordt. Naast hun eigen handgesmede stukken, bieden Sanne Trekker & Sofie Demaret ook collecties aan van jonge veelbelovende ontwerpers uit heel Europa, waarvan de meesten exclusief voor België bij LASSO verkopen.

Bezoek de Facebookpagina van LASSO.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.