In de kijker: repetitieruimte in STUK

Een tip voor mensen die op zoek zijn naar een geschikte locatie om te repeteren. STUK stelt 3 geluiddichte paviljoenen – van ongeveer 9 vierkante meter – publiekelijk ter beschikking voor alle denkbare repetities. Twee ervan zijn volledig leeg, in het derde staat een piano. Er is geen opslagruimte voor materiaal of instrumenten voorzien dus die moet je wel telkens terug meenemen. Het gebruik van deze paviljoenen is gratis, mits een geldige STUKkaart of KU Leuven Cultuurkaart. Huren kan voor een blok van 2 uur tussen 10:00 en 22:00 op weekdagen. Reserveer voor de zekerheid je paviljoen, dat kan telefonisch (016 320 300), via e-mail (ticket@stuk.be) of aan STUK Onthaal.

Bekijk hier meer foto’s van de Paviljoenenzaal!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.