Twee nieuwe tentoonstellingen in M: Aleksandra Mir en Gerard Herman

Aleksandra Mir | The Space Age
In The Space Age brengt Aleksandra Mir een overzicht van video’s en collages rond de verkenning van de ruimte. Ze legt verbanden tussen ruimtevaart en religie via een onderzoek naar beelden van NASA en katholieke iconografie.

Deze tentoonstelling loopt tot 16 februari 2014.

Gerard Herman | Arm en erg hard
Het werk van Gerard Herman laat zich niet vatten in één enkel medium. Zijn eerste solotentoonstelling brengt grafisch werk, installaties, animatiefilms en geluidscomposities. De titel Arm en erg hard vormt een anagram van zijn naam en ligt in die zin in het verlengde van zijn interesse voor taal en woordspelingen.

Deze tentoonstelling loopt tot 23 maart 2014

Gerard Herman zal daarnaast wekelijks live uitzenden vanuit de in de tentoonstelling geïntegreerde radiostudio.
Elke dinsdag van 14:30 tot 16:00. Te beluisteren op Radio Centraal

 

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.