Binnengluren bij WISPER in OPEK

Op 21 december zet WISPER in OPEK de deuren op een kier. Ideaal om binnen te gluren dus. Wat krijg je te zien? Een heel pak!

BINNENGLUREN is jouw kans bij uitstek om je neus binnen te steken bij WISPER in Leuven. Een hele dag lang wordt je deelgenoot van cursussen (om aan deel te nemen), voorstellingen (om naar te kijken), toonmomenten (om je aan te vergapen en … (vroege) kerstsfeer met ballen!

Vanaf 13u wandel je zonder pardon binnen in de workshops illustreren (Lies doet gluren), snapshot fotografie (neem je camera of smartphone mee), muziekjams of dans. Ook krijg je een inkijk in een rist muziek- en theatercursussen.

De docenten van WISPER verrassen je met ‘De Kerst op de Taart’. Een uniek zesdelig interactief concept.

Om 17u15 is er in het café Entrepot een Poetry Slam met Carmien Michels.

Meer info op de webpagina van WISPER!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.