Johnny Trash – Guy Folie – Domien Vloeberghs

December is meer dan ooit  comedymaand in de Barcode. Op dinsdag  17 december is er de jaarlijkse internationale comedy night samengesteld door Nigel Williams. En op zaterdag 14 december is het niemand minder dan THE LEGENDARY JOHNNY TRASH die de Barcode overneemt.

Deze Leuvense publiekslieveling stond onlangs in Belgium’s Got Talent met zijn hit “Het mag niet van mijn vriendin”  en volgens facebook vonden 21.000 mensen dat leuk. Zoveel volk kan niet allemaal binnen in de Barcode, dus wees er op tijd bij als je een goed plekje wilt.

Staat ook op het podium: Guy Folie. Hij is de vaste publieksopwarmer van Geubels en de Belgen en zat in de halve finales van de Humo Comedycup.

MC van dienst is zoals altijd de immergeweldige Domien Vloeberghs, met tonnen nieuw materiaal… of ook niet.

Voor slechts 5 euro mag je een plekje op de eerste rij uitkiezen. Zoals altijd is het te doen in cafe Barcode, Muntstraat 22 te Leuven, start om 21u.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.