Kerstconcert ‘Peace and Joy’ van het Leuvens Universitair Koor

Flyer Kerstconcert Op dinsdag 17 december om 20u30 brengt het Leuvens Universitair Koor, onder de deskundige leiding van Marleen De Boo, hun kerstconcert ‘Peace and Joy’ in het Centraal Auditorium te Gasthuisberg. Ze brengen warme, rustige, vreugdevolle en swingende kerstmuziek, dus laat u meevoeren en verrassen door de Romantiek, spirituals, Hebreeuwse liefdesliederen en een aantal hartverwarmende kerstklassiekers.

Het Leuvens Universitair Koor is opgericht in 1969 en is een dynamische vereniging, bestaande uit honderd actieve en enthousiaste studenten van de K.U.Leuven met een gemeenschappelijke passie: zingen. Doordat het koor enkel bestaat uit studenten blijf het eeuwig jong en kan het zijn publiek een frisse, enthousiaste en homogene klank brengen. Omdat echter niet iedereen altijd even vlot erbij kan zijn, hebben de patiënten van het U.Z. Gasthuisberg de mogelijkheid om het kerstconcert mee te volgen via een livestream.

Kaarten kosten (VVK/ADD) voor studenten €5/€6, met een cultuurkaart geraak je al binnen voor €4/€5, en niet-studenten hoesten ook maar €10/€11 op. Info en reservaties via luk@studentenweb.org, telefonisch op 016/23 47 11, of je kan langsgaan op Groot Begijnhof 31, 3000 Leuven.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.