Huis van het Kind opent op 11 januari

Op zaterdag 11 januari 2014 is het zover: het Leuvense Huis van het Kind opent haar deuren voor het publiek. Het Huis gaat op zoek naar gezinnen die mee het lintje willen doorknippen.

Het Huis van het Kind is de toegangspoort tot heel wat diensten en activiteiten voor gezinnen met kinderen tussen 0 en 18 jaar in Leuven. Er is onder andere plaats voor

  • een spel- en ontmoetingsruimte waar jonge kinderen kunnen spelen en ouders elkaar kunnen ontmoeten
  • een gespreksruimte waar ouders elke kleine of grote vraag over hun kind kunnen bespreken met ervaren opvoedingsconsulenten
  • een opvoedbibliotheek met boeken over gezin en opvoeding
  • een divers groepsaanbod met boeiende infoavonden en interactieve workshops voor ouders en kinderen
  • een ruimte waar ouders terecht kunnen voor medische, psychosociale en pedagogische consultaties voor hun jonge kind.

Feest!
Alle kleine en grote kinderen zijn samen met hun ouder(s) en/of grootouder(s) welkom om de opening van het Huis te vieren op zaterdag 11 januari 2014. Er zijn originele gezinsworkshops op kindermaat, betoverende gezinsvoorstellingen en lekkere hapjes en drankjes. Het volledige programma vind je www.leuven.be/huisvanhetkind.

Gezinnen gezocht
Wil jouw gezin deze feestelijke opening van op de eerste rij meemaken? Heb jij een of meerdere kinderen tussen 0 en 18 jaar? Hebben jullie zin om op zaterdag 11 januari tussen 10.30 en 12.00 uur het lintje door te knippen en nadien als eregast deel te nemen aan een workshop? Schrijf je dan in op info@huisvanhetkindleuven.be. Nadien ontvang je een mail met praktische informatie.

Huis van het Kind in Leuven

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.