Officina Letteratura

Alles gaat via de maag. Ook de boeken en de verhalen die Officina Letteratura willen aanbieden. Liefhebbers van Italiaanse literatuur kunnen aansluiten bij de tweede “eetleesclubavond” Officina Letteratura.  In Officina Clandestina ontdek je bekende of minder bekende auteurs uit Italië, onder het genot van een heerlijk hapje. De aangeboden gerechten worden steeds gekoppeld aan de streek van de auteur. Op 17 december komt het boek De geniale vriendin van Elena Ferrante aan bod. De aangeboden gerechten zijn afkomstig uit de Napolitaanse keuken.

Praktisch
Deelnameprijs: 25 euro (incl. diner) vooraf te betalen op rekening 068-8932706-03 van Officina Clandestina met vermelding EETLEESCLUB 19/11
Inschrijven kan je doen door te mailen naar danny.theuwis@leuven.be
Maximaal 12 deelnemers per keer
Gesprekken gebeuren in het Nederlands

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.