CityLife, een gezamenlijke klantenkaart van 20 handelaars in Leuven

In Leuven kan je nu bij 20 handelaars terecht met één gezamenlijke klantenkaart, de CityLife kaart. Op deze CityLife kaart verzamel je als klant spaarpunten of ‘fonskes’, om uit te geven in een van de deelnemende Leuvense handelszaken. Een tablet van de winkelier leest het aantal fonskes in, houdt ze bij en maakt zo een transactie mogelijk. Op korte termijn wil CityLife in totaal 50 handelaars voorzien van een tablet. Eind december voorziet men ook een gratis CityLife applicatie zodat je de kaart zelfs niet hoeft mee te nemen.

Je kan de CityLife kaart al uitproberen op de Leuvense Kerstmarkt: tot en met 22 december kan je op de Kerstmarkt (hun standje staat +/- voor de Vini France op het Laduezeplein) je kaart ontvangen en activeren. Bij een aantal deelnemende standjes krijg je 10 ‘fonskes’ per aankoop. De CityLife kaart kan ook online worden aangevraagd via de website citylife.be of bij de Leuvense CityLife handelaars.

CityLife Leuven spaarkaart

De deelnemende handelaars zijn:

In januari 2014 komen er nog een 40-tal horecazaken bij.

Voor meer informatie, zie CityLife.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.