Ilse Heylen dag op zaterdag 21 december

Op 21 december 2013 organiseren Judocentrum Leuven en Ilse Heylen hun jaarlijkse Ilse Heylen dag in de Vechtsportzaal van de Sportoase Leuven! Deelname is gratis. Vooraf inschrijven is niet noodzakelijk.

De trainers en lesgevers van de bezoekende clubs zijn welkom op de mat om de training mee in goede banen te leiden. De deelnemers worden opgesplitst naar U11 en +11 jarigen. Dit om zoveel mogelijk jeugd toe te laten met Ilse op de mat te staan en tegelijk in beide groepen ongeveer evenveel volk op de tatami te krijgen.

  • 14.00 – 15.15 uur: judoles met Ilse als hoofdlesgeefster voor de U11
  • 15.15 – 16.00 uur: meet en greet met Ilse, tijd voor de pers, handtekeningensessie en babbel met de VIPs, groepsfoto
  • 16.00 – 17.15 uur: judoles met Ilse Heylen als hoofdlesgeefster voor de +11 jarigen

Sluit het sportjaar af met een training onder leiding van een grote kampioene!

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.