BRE2DBEELD – Twee dagen muziek, motion en mapping in Het Depot

Van 2 tot 4 januari 2014, vertrekken 15 jongeren op creatieve tweedaagse in hun eigen stad, Leuven. Ze gaan op pad met 3 professionele artiesten en verblijven op de boot van Jongerenwerking Den Tube.

BRE2DBEELD, een initiatief van Link in de Kabel vzw en Jongerenwerking Den Tube, is de opvolger van de succesvolle BRE3DBEELD. In 2013 gingen de jongeren aan de slag met kunstenaar Ief Spincemaille, wat uitmondde in een tentoonstelling in de Antichambre van M Museum Leven. In 2014 bereiden de jongeren zich voor op een community project met Muziekcentrum Het Depot. 15 jongeren schreven zich in om 2 dagen te experimenteren met elektronische muziek, visuals en project mapping en dit onder professionele begeleiding. Hun mentoren zijn: STIJN, DIARé en Maarten Vanermen.

Iedereen op het Martelarenplein zal het geweten hebben… BRE2DBEELD is terug wakker.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.