KU Leuven en Alma zorgen voor blokkende studenten

Samen studeren inspireert heel wat studenten. Daarom voorziet KU Leuven in de blokmaand januari 3200 werkplekken voor studenten in de bibliotheken in Leuven en Heverlee en het leercentrum AGORA. Tijdens de weekends zullen de bibliotheken extra lang open zijn. Ook Alma 2 past zijn openingsuren aan.

Vanaf donderdag 2 januari tot en met vrijdag 31 januari is het leercentrum AGORA iedere weekdag open tot middernacht. De bibliotheken zijn in januari open tot 22.00u (op vrijdag tot 19.00u). Studenten die tijdens het weekend in Leuven blijven kunnen rekenen op 1600 beschikbare studieplaatsen. Daarvoor zijn de faculteitsbibliotheken Economie en Rechtsgeleerdheid, de campusbibliotheek Arenberg en de Centrale Bibliotheek in de maand januari extra lang open: van 10 tot 19u. AGORA is tijdens het weekend open van 9 tot 19u. Wie geen plekje meer vindt, kan terecht op één van de 250 extra studieplekken in het Academisch Kwartier van de Faculteit Rechtsgeleerdheid, Tiensestraat 41.

Studenten kunnen de bezetting in AGORA en de bibliotheken volgen via http://blokkeninleuven.be.

Ook Alma 2 zet de deuren open voor blokkende studenten. Van 6 januari tot 31 januari zal het studentenrestaurant op weekdagen langer open zijn, van 8u tot 21u. Tijdens de blokperiode is Alma 2 uitzonderlijk ook in het weekend open en dit van 10u tot 19u. Studenten zullen er broodjes kunnen kopen van 11u tot 14u en van 17u tot 20u. Om de blokkende studenten niet te storen, worden dan geen warme maaltijden geserveerd.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.