Nieuwe PoShNote LouisVille

Misschien hebben jullie hem al opgemerkt met zijn zwart-gouden cover: de nieuwe PoShNote, LouisVille genaamd, ligt sinds deze week overal in Leuven. LouisVille is het resultaat van een samenwerking tussen IJsbreker en Bar Louismet bijdrage van verschillende Leuvense handelaars. Een PoShNote is een gepersonaliseerde, op maat ontworpen boekje in pocketformaat met achteraan een opbergpochette (vandaar de naam).

Deze stadsgids weerspiegelt niet alleen de sterke verbondenheid tussen Leuvense restaurants, verkopers, handelaars en organisaties, maar zet ook de stad zelf in de spotlights. Geschreven in het Engels richt deze gids zich voornamelijk op expats, erasmusstudenten en toeristen, maar ook rasechte Leuvenaars kunnen zich erdoor laten inspireren.

In LouisVille vindt je de  favoriete Leuvense eet-adresjes van Quinten De Paepe en zaken als Tr3s, Bar Louis, Rossi, Pepe Nero en Les Parisiennes hebben het over hun lekkerste gerechtjes. Daarnaast gingen de auteurs van LouisVille in samenwerking met Velo op zoek naar een top-fietsroute. De wintereditie van LouisVille kan je nog tot begin 2014 vinden bij o.a. Museum M, Toerisme Leuven, Bibliotheek Tweebronnen, Universiteitsbibliotheek, Bar Louis, Zoff, De Walvis, Pepe Nero, Trente, Tr3s en tal van veelbezochte adressen.

  

Je kan LouisVille ook online doorbladeren.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.