Nieuwjaarsdrink stad Leuven 2014

Naar goede gewoonte was er weer veel volk op de jaarlijkse nieuwjaarsdrink van de stad Leuven. Nieuw dit jaar was dat onze jongste reuzin, de Fiere Margriet, om klokslag 3 uur haar nieuwjaarsbrief voorlas aan meter Denise Vandevoort en peter Dirk Vansina.

Jammer genoeg vond ik geen beeldje in mijn stuk taart: geen citytrip naar ’s-Hertogenbosch voor mij, dus. De aanwezigheid van vele bekenden om samen mee te klinken op het nieuwe jaar maakte dit echter meer dan goed.

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Nieuwjaarsdrink stad Leuven 2014”

Tweede editie van Reuze Leuven op 31 mei « Leven in Leuven
(on mei 17th, 2014 at 20:31)

[…] en werd “ons Margriet” opgenomen in het bevolkingsregister van Leuven. Ze kreeg ook een mensenpeter en een mensenmeter: schepenen Dirk Vansina en Denise Vandevoort. Dit jaar wordt de Fiere Margriet gedoopt en krijgt ze […]