Roadkill Comedy: Jeroen Leenders en Joost Van Hyfte

Het nieuwe jaar is nog maar net bezig, maar dat wil niet zeggen dat er niets te leggen valt. Tijdens de eerste Roadkill Comedy @ Barcode van het seizoen op 11 januari zal niemand minder dan Jeroen Leenders het podium onveilig maken. De man won het prestigieuze Leids Cabaret Festival en komt daarmee in het rijtje van Hans Teeuwen en Najib Amhali. Interessant weetje voor wie er 7 jaar geleden bij was: Jeroen stond op de allereerste Roadkill en was toen zelf nog een beginnende comedian…

Als nieuwjaarstraktatie gooit de organisatie er met Joost Van Hyfte een tweede top-comedian bovenop. Joost is een absoluut fenomeen, hij is de comedian die zijn volk leerde eten. Tijdens de zaalshow “KOK” voorziet hij dan ook half het publiek van voer. Joost komt nieuw materiaal try-outen voor zijn volgende avondvullende show.

Zoals gewoonlijk worden jullie verwacht in Cafe Barcode, Muntstraat 22. Aanvang om 21u.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.