Toneelvrienden De Lo spelen ‘Maak plaats, mevrouw’

Het stuk ‘Maak plaats, mevrouw’ speelt zich af in een appartement in Londen. Hier wonen Philip en Joanna. Philip is uitgever van kinderboeken en deelt een kantoor op de benedenverdieping met zijn zakenpartner Henry. Philip heeft zijn appartement op een avond uitgeleend aan Henry voor een soirée met zijn nieuw vriendinnetje. Tegelijk heeft echter ook Joanna het appartement aan haar vriendin Linda beloofd voor een afspraak met haar minnaar. Niemand weet echter dat ook Alistair, de binnenhuisarchitect die het appartement al drie maanden aan het renoveren is, besloten heeft om van deze avond gebruik te maken om met zijn liefje, het au-pair meisje, het nieuwe ovale bed uit te testen. Alsof dit nog niet volstaat komt de preutse Miss Smythe, succesvol schrijfster van ‘honden’-boekjes, onverwachts het appartement binnenvallen. Dit alles geeft aanleiding tot verwarring, chaos en hilarische toestanden alom.

Toneelvrienden De Lo is een amateurgezelschap uit Kessel-lo dat in 1958 ontstaan is uit een plaatselijke KWB-afdeling en sindsdien jaarlijks één groot stuk opvoert. De cast bestaat dit keer uit Marijke Bollen, Gert Bonkowski, Guy Bosmans, Charlotte De Metsenaere, Ann Desmet, Leen De Vreese, Dirk Magdelijns, Fred Van Put en Francisca Vercruysse. De regie is in handen van Luc De Rick.

Praktisch
Vrijdag 24 januari 20u
Zaterdag 25 januari 20u
Zondag 26 januari 15u
Vrijdag 31 januari 20u
Zaterdag 1 februari 20u

Parochiezaal Boven-Lo, Heideberstraat 268, Kessel-Lo

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.