DINGES – Publiek versus kunstenaar/criticus

Wat is DINGES?
DINGES is de naam van een bijzondere tentoonstelling in M met kunstwerken uit de Cera-collectie.
DINGES is immers niet gemaakt door de tentoonstellingsmakers van het museum, maar door het publiek: een bont gezelschap van M-bassadeurs, M-vrijwilligers, Cera-vennoten en de kinderen van de kunstjeugdbeweging Bazart.

Publiek versus kunstenaar/criticus
De deelnemers van DINGES staken nog eens de handen uit de mouwen. Op 19 januari nodigen zij kunstenaar Robert Devriendt, die al eerder tentoonstelde in M, en kunstkenner Hans Theys uit om te reflecteren over hun concept en presentatie. Wat vinden zij van DINGES? Hoe kijken zij naar kunst?

Aansluitend discussie en een unieke blik achter de schermen van DINGES.

Gratis deelname, inschrijving verplicht: bezoekm@leuven.be

Een project van Publiek Aan Zet, nog tot 16.02.2014 in M – Museum Leuven

Met werk van Raphaël Buedts, Koenraad Dedobbeleer, Robert Devriendt, Lili Dujourie, René Heyvaert, Ann Veronica Janssens, Walter Leblanc, Guy Mees, Marc Mendelson, Messieurs Delmotte, Joëlle Tuerlinckx, Richard Venlet, Jan Vercruysse, Marthe Wéry

Partners: M, Mooss, Cera

In samenwerking met: Karel de Grote Hogeschool

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.