Kindermusical Het Kleurenpaleis

Leerlingen, leerkrachten, oudercomité en directie van de lagere school H.-Drievuldigheidscollege nodigen iedereen uit om te komen kijken en luisteren naar hun kindermusical ‘Het Kleurenpaleis’. De rode draad van de musical is “pesten”.

De klassen van het H.-Drievuldigheidscollege elk met een andere kleur aan de slag op weg naar het ‘kleurenpaleis’. Overal gonsde het van bedrijvigheid. Hier werd een liedje geoefend, daar werd gedanst, ginds toverden vaardige handen knutselwerkjes. Mama’s naaiden prachtige kleren. Voor en na schooltijd knutselden handige papa’s samen met de meesters en de juffen een prachtig decor. En werden er de laatste dagen al eens extra inspanningen gevraagd, niemand verloor er de glimlach bij, want uit alle monden klonk het als één stem: TOF, … KEI-TOF!!

In een totaalspektakel, waarbij realiteitstoneel, videobeelden, zang, dans en een sprookje mekaar afwisselen, aanvullen en ondersteunen komen de hoofdpersonages tot leven..

Véronique (de vlinder) en Tom en Sam (leerlingen) worden gepest en uitgesloten omdat ze anders zijn.
Ze beleven allerlei spannende avonturen waardoor ieder zijn ‘EIGENHEID’ ontdekt. Dit ‘ANDERS ZIJN’ is niet langer een handicap of een bron van ergernis, maar een VERRIJKING voor zichzelf en voor de anderen.
Zullen Véronique, Tom en Sam sterk genoeg zijn om een deel van de wereld, een deel van het kleurenpaleis te worden?

De twee verhalen vloeien uiteindelijk in elkaar over als de Koninginnepage de start geeft voor het grote feest in het kleurenpaleis; een kleurenpalet van licht, dat de zaal omtovert tot een heus kleurenpaleis.

Vrijdagavond 14 februari om 19.00u en zaterdagnamiddag 15 februari om 15.00u is er een voorstelling voorzien voor alle musicalliefhebbers.

Net na de kindermusical van het H.-Drievuldigheidscollege start op vrijdag 21 februari de Vlaamse week tegen pesten. Met deze musical wil de school een krachtig signaal geven dat pesten niet kan! Op donderdag 27 februari zal het H.-Drievuldigheidscollegel ook deelnemen aan de Move tegen Pesten op het Ladeuzenplein te Leuven.

Voor meer info over de kindermusical: www.jjpimpernel.be.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.