Mont Café

Een Leuvense koffiebar met als motto: “Life is too short to drink bad coffee” kon natuurlijk niet ontbreken in deze reeks. Aangetrokken door hun quote, stapten we het kleine, maar gezellige koffiezaakje binnen. Op een groot krijtbord bekeken we wat voor lekkers Mont Café de koffie -en theeliefhebbers aanbiedt. Onze keuze viel op een cappuccino, een thee en een cookie. Behalve een stukje cake en een koekje, kregen we er ook een glimlach bij.

In tegenstelling tot veel studenten kozen wij niet voor een take-away, maar voor een plaatsje binnen. Op onze kruk voor het raam hadden we een mooi uitzicht op de studentenstad terwijl we onze bekers leegdronken.

Bij Mont Café hebben ze het begrepen: “Life is too short to drink bad coffee.”

Praktisch
Alfons Smetsplein 1, 3000 Leuven
016 23 51 40
www.montcafe.be‎

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Leuvenlicious.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.