Paard van Troje Leuven heet voortaan Boekarest

Paard van Troje op het Ladeuzeplein gaat voortaan onder een nieuwe naam door het leven. Boekenliefhebbers kunnen vanaf deze week voor hun leesvoer terecht bij Boekarest, hoofdstad der letteren. De naamsverandering kwam er om duidelijk te maken dat Boekarest een volledig onafhankelijke boekenwinkel is.

De naamsverandering werd aangegrepen om de winkel een kleine opfrisbeurt te geven. Kijk bij je volgende bezoek zeker even naar de mooi glimmende houten vloer. Verder blijft het concept hetzelfde: Maartje en Christine helpen de klanten met de glimlach verder en het aanbod blijft even kwalitatief als gevarieerd.

Vrijdag 31 januari werd op de nieuwe naam geklonken tijdens de feestelijke (her)openingsreceptie. Yves Petry, winnaar van de Libris Literatuur Prijs 2011, was er ook bij en las een speciaal voor de gelegenheid geschreven tekst voor, waarmee hij de aanwezigen meermaals aan het lachen kreeg.


Het Boekarest team

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.