Heidi Swerts en haar bulldog Roosje signeren hun boek

Op zaterdag 8 februari zullen Heidi Swerts en haar hond Roosje hun boek ‘Onvoorwaardelijk. Verhalen uit mijn hondenasiel.’ signeren in de Standaard Boekhandel Leuven Diestsestraat van 16u tot 17u.

‘Onvoorwaardelijk’ is een boek met woorden die recht uit een hart komen dat gevuld is met dierenliefde. Een boek met echte verhalen over de wereld van honden die terechtkomen in een asiel. Verhalen over hondjes die eerst een beroerd leven hebben en over mensen die er geen graten in zien om een hond te verwaarlozen. Over de vreugde als een dier wordt gered en de voldoening als het ligt te genieten in zijn nieuwe, gouden mandje. ‘Welkom in mijn wereld, welkom in mijn hondenasiel…’

De meesten onder jullie zullen Heidi Swerts nog wel kennen van Vtm’s Superhond 2007. Heidi en haar bulldog Max waren de trotse winnaars van dit succesvolle tv-programma. Met de 25.000 euro die ze gewonnen hebben, heeft Heidi haar grote droom gestart. Een opvang voor engelse bulldoggen die door omstandigheden niet meer voor hun baasje kunnen zorgen.

Wil je meer weten over Heidi’s initiatief ? Neem dan een kijkje op www.englishbulldogresort.be.

Heidi en Roosje

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.