The White Rabbit zoekt kunstenaars voor hun 2e editie

The White Rabbit •2 

“Nieuw logo, nieuwe site, nieuwe editie! Is de slogan voor het begin van hun tweede editie”


The White Rabbit is een nieuw Leuvens netwerk voor artistieke en multidisciplinaire samenwerking. Zij willen het publiek laten kennis maken met interessante en creatieve persoonlijkheden. Deze artistieke zielen worden ‘The White Rabbit artists’ genoemd en krijgen een plekje op de White Rabbit website en later op hun expositie die begin oktober zal doorgaan.

The White Rabbit is geïnteresseerd in kunstenaars die met andere White Rabbit deelnemers uit een andere artistieke discipline, stijl of genre willen samenwerken. Zij gebruiken een brede definitie van kunst en zijn bereid om naar ieders werk te kijken. Via een parcours van workshops en feedbackmomenten worden de kunstenaars geloodst naar hun einddoel: de expositie die The White Rabbit organiseert en waar het publiek de werken kan bewonderen. Voor hun nieuwe editie zijn zij nog op zoek naar een nieuwe lading kunstenaars!

Denk jij dat de White Rabbit iets voor jou is en heb jij zin om samen te werken met een andere creatieve ziel? Schrijf je dan in op hun website vòòr 14 maart!

Meer info op: www.whiterabbitnetwork.be of via Facebook:www.facebook.com/kulwhiterabbit.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.