Mikumikids organiseert Vrij Podium Wilsele

Mikumikids organiseert een vrij podium ten voordele van de weeskinderen van MikumiKids in Tanzania. Bedoeling is een gezellige avond te organiseren met muziek, dans en woord of een andere voorstelling met jong en wat ouder talent uit de regio Wilsele/Leuven.

Welke talenten?
Er zijn verschillende soorten talenten. De meest klassieke voorbeelden van talenten die tijdens een vrij podium getoond worden, zijn muziek en dans. Maar ook acteren, een stukje poëzie voordragen, beatboxen, moppen tappen, stand-up comedy, een karate kata of jongleren met een voetbal … zijn talenten die aan bod kunnen komen.

Mikumikids wil  met dit vrij podium een zo ruim mogelijk publiek aantrekken. De opbrengst van de avond en de verkoop van de steunkaarten zal besteed worden om de 40 weeskinderen van MikumiKids de kans te geven om ook hun talent te ontwikkelen. Het evenement vindt plaats op zaterdag 26 april om 19.30u in Zaal Pacem Wilsele Dorp. In de namiddag is er een generale repetitie voorzien.

Wie graag wil deelnemen, stuurt vóór eind februari een mailtje aan vrijpodium@mikumikids.org samen met een korte omschrijving van de act(s), het aantal deelnemers, de instrumenten die gebruikt zullen worden en contactgegevens. Een nummer duurt best tussen 3 à 5 minuten.

MikumiKids vzw ondersteunt de gelijknamige organisatie MikumiKids Association in Tanzania. Deze organisatie zorgt voor een 40-tal weeskinderen In het dorp Msibma. Daarnaast werkt ze eveneens mee aan het algemeen welzijn van het dorp waar de kinderen wonen.

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.