Circus Rose Marie Malter in Leuven

De geschiedenis van de familie Malter begon in de jaren vijftig en is de laatste tijd in heel wat circusboeken en televisieprogramma’s beschreven. Momenteel houden reeds de derde en vierde generatie de circustraditie in ere. Vandaag de dag staan ze er met een nieuwe, pittige, vlotte, sprankelende show. De vertrouwde acts van het circus uit de kindertijd van onze ouders zijn er nog steeds, maar aangepast aan de moderne tijd. Een gloednieuwe lichtinstallatie met leds werd aangeschaft, een prima warmelucht airco zorgt ervoor dat zelfs in de kilste wintertijd een warme kamertemperatuur een aangename sfeer verzekerd zijn gedurende de voorstelling.

Circus Rose Marie Malter is een rondreizend circus met een compleet artiestenbestand en o.a. laureaten van grote buitenlandse circusfestivals. Deze circusprofessionals garanderen het publiek een aangename namiddag of avond in het circus. De internationale medewerkers wisselen op regelmatig tijdstippen, zodat de voorstelling telkens wat nieuws te bieden heeft.

Circus Rose Marie Malter is een circus dat nog echt zijn publiek opzoekt, dat ieder jaar rond hetzelfde tijdstip naar Leuven komt om jong en oud kennis te laten maken met deze authentieke volkscultuur. De betaalbare tarieven maken het mogelijk om met de hele familie van het spektakel te genieten, zonder grote verplaatsings- of parkingkosten. De familie Malter houdt eraan dat het circus bovenal een familiaal volksvermaak blijft, toegankelijk voor iedereen. Daarom zorgde de directie ervoor dat kinderen tot 12 jaar GRATIS toegang hebben.

Dit jaar werd er beroep gedaan op een aantal topartiesten uit Rusland, die hun kwalitatief hoogstaande act voordien in het wereldbekende Circus van Moskou vertoond hebben. Voor het eerst zorgt een Mexicaans clownsduo voor de grappige intermezzo’s in het programma en brengen op die manier de Zuidamerikaanse zon naar onze streken.

Elegante acrobates die zowel in de lucht als in de piste de harten sneller laten slaan, clowns die je meenemen op een trip in de wondere circuswereld en ook enkele nummers met huisdieren die hun ongelooflijke intelligentie en kunnen demonstreren.

Twee uur vermaak voor de ganse familie.

Praktisch
Van 1 tot en met 9 maart 2014
Brabanthal, Leuven
Alle dagen voorstellingen om 14.30u & 17.30u
Reservatie uitsluitend aan de circuskassa van 11.30u tot 12.30u

Bookmark and Share

Er is 1 reactie op “Circus Rose Marie Malter in Leuven”

Stef Van den Berghe
(on februari 28th, 2014 at 13:14)

Een aanrader beste mensen, tegen een schappelijke prijs kan je een voorstelling bijwonen met het hele gezin! Deze hardwerkende familie verdient absoluut een bezoek aan hun spektakel en laten je een namiddag of avond lekker wegdromen, genieten en ontspannen. Elk jaar anders en nieuwe acts!
“Een dag zonder lach is een verloren dag” – Charlie Chaplin
Groetjes en veel plezier!

Stef