Jeroen Meus verloot Falcon-fornuis t.v.v. het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek

Het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek werd in 2011 opgericht aan de KU Leuven door de familie Rondou om het onderzoek naar de ziekte van Duchenne, die hun zoon trof, te ondersteunen. Peter van het Fonds is chef-kok Jeroen Meus. Hij organiseert nu samen met Falcon een sms-wedstrijd waarbij een uniek, gesigneerd, Falcon 1092 Deluxe kookfornuis te winnen valt.

De ziekte van Duchenne is een erfelijke spierziekte waarbij de spieren langzaam maar zeker worden afgebroken. De ziekte treft voornamelijk jongens, die gemiddeld rond de leeftijd van 12 jaar in een rolstoel belanden. Momenteel is de ziekte van Duchenne helaas nog niet te genezen, waardoor de ziekte nog steeds fataal is.

Het Rondoufonds voor Duchenneonderzoek organiseert jaarlijks tal van activiteiten om geld in te zamelen voor het onderzoek aan het UZ Leuven te steunen. Met de Falcon-actie hoopt Jeroen Meus opnieuw een mooi bedrag in te zamelen voor het Fonds.

Jeroen: “Ik ben peter van het Rondoufonds omdat ik de ziekte van Duchenne onder de aandacht wil brengen, een ziekte die velen nog niet kennen. Het is een slepende aandoening waarvoor we snel een oplossing moeten vinden. Het initiatief van de familie Rondou verdient alle respect omdat het bewijst dat je niet groot moet zijn om het verschil te maken.”

sms-falcon

Hoe kan je deze actie steunen? Door simpelweg een SMS t.w.v. € 2,00 te sturen naar 6607 met de tekst FALCON tot en met 31 maart 2014. Zo wordt wereld wordt er een beetje beter van en wie weet, kook je straks op een uniek FALCON 1092 Deluxe kookfornuis, gesigneerd door de chef.

Meer info op falcon-rondoufonds.be

Bookmark and Share

Er worden geen reacties toegelaten op dit artikel.